360 GRADEN FOTOGRAFIE.

Een virtuele tour van uw woning.

360 GRADEN ROND.

360 graden fotografie is een techniek waarbij de camera een panorama foto maakt en daarbij volledig 360 graden rondom zijn as draait. Indien toegepast in een ruimte van een woning geeft dit niet alleen een perfect overzicht van de ruimte maar u kunt als kijker ook zelf bepalen waar u heenkijkt. U krijgt hierdoor een realistisch beeld van de ruimte en een goede eerste indruk.

 

Wanneer meerdere 360 graden foto’s worden genomen van verschillende ruimten van een huis is het mogelijk om een virtuele tour te maken, waarbij u als kijker van de ene kamer naar de andere kunt klikken. Dit wordt helemaal te gek in combinatie met een VR bril (Virtual Reality) zoals de Oculus Rift, HTC Vive, Samsung Gear VR of Google Cardboard, welke door steeds meer makelaars gebruikt worden voor virtuele bezichtigingen van woningen. U ziet bij het opzetten van een dergelijke bril de ruimte volledig om u heen, hetgeen voelt alsof u zelf in de ruimte aanwezig bent. De ideale manier om een huis te bezichtigen!

 

Funda werkt met een rankingssysteem waarbij er gekeken wordt naar hoeveel producten er worden afgenomen. De meer producten de hoger uw te koop staande woning in de zoekresultaten komt op hun website en de groter de kans dat meer mensen de woning zien, hetgeen kan leiden tot een snellere verkoop. Het is daarom aan te raden om ook o.a. 360 graden fotografie op te nemen in uw promotiepakket.

CONTACTGEGEVENS

 

Adres:

Soetendaallaan 20

3554HS Utrecht

 

E-mail:

info@boykeys.com

 

Telefoon:

Klantenservice:

+31 (0)30 2072037

Planning:

+31 (0)30 2072039

SOCIAL MEDIA

 

Facebook

YouTube