Video.

De nieuwe krachtige online marketing tool.

ONZE "FLY-THROUGH VIDEO".

In 2015 heeft Boykeys voor de huizenmarkt de inmiddels alom bekende “Fly-through video” ontwikkeld. Deze sloeg in als een bom en heeft inmiddels een prominente plaats gekregen op Funda. Het is de vervanger geworden van de “foto-slideshows”, welke tegenwoordig niet meer meetellen voor de ranking op Funda. In onze video zweeft te kijker door het huis heen, hetgeen een duidelijk beeld geeft van hoe het huis eruit ziet en hoe deze is opgebouwd. Door middel van het gebruik van unieke en positieve muziek van ons eigen platenlabel (m.a.w. geen saaie stockmuziek), met daarop een scala aan gerenommeerde internationale artiesten, zorgt onze video tevens voor een “feelgood vibe”, waardoor de kijker een goed gevoel krijgt tijdens het afspelen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden. Tevens kunt u op ons YouTube kanaal terecht voor meer video’s.
BEKIJK ONS YOUTUBE KANAAL

DE VOORDELEN VAN ONLINE VIDEO.

Of het nu een video betreft op Funda, YouTube, Vimeo, of ieder ander platform: een online video is een zeer krachtige marketing tool. Veel mensen beseffen niet dat een website beter gevonden kan worden in zoekmachines zoals Google d.m.v. een online video. Na Google is YouTube wereldwijd de grootste zoekmachine. Mensen zoeken steeds vaker naar snelle, handige, visuele informatie in de vorm van een online video, in tegenstelling tot het lezen van grote lappen tekst op een website of het bekijken van foto’s. Het feit dat internet daarnaast wereldwijd met de dag sneller wordt, maakt het technisch gezien steeds makkelijker om video-inhoud te streamen.   Vanwege de enorme populariteit van social media, waarop video een steeds belangrijkere rol speelt (met de mogelijkheid voor een video om ‘viral’ te gaan, oftewel de zogenaamde ‘viral video’), is het maken van een video van uw woning(en) de ideale manier om meer klanten aan te trekken. Bovendien is het een originele manier om u als bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten.

Als u een huizenvideo op uw website of Funda zet:

%

zal 65% van de bezoekers op de video klikken

%

zal 85% van deze mensen de video van begin tot eind kijken

%

zult u 30% meer aanvragen krijgen van klanten

ONS YOUTUBE KANAAL.
Op ons YouTube kanaal uploaden wij altijd onze nieuwste huizenvideo’s en promotievideo’s. Aarzel niet om de Boykeys YouTube pagina te bezoeken en eens rustig rond te kijken!

CONTACTGEGEVENS

 

Adres:

Soetendaallaan 20

3554HS Utrecht

 

E-mail:

info@boykeys.com

 

Telefoon:

Klantenservice:

+31 (0)30 2072037

Planning:

+31 (0)30 2072039

SOCIAL MEDIA

 

Facebook

YouTube