Wie is Boykeys?

Bekijk ons volledige team

WIE ZIJN WIJ?

Boykeys is in 2014 opgericht door Ward Schepman en Mischa van de Bilt. Beiden zijn al sinds 1999 ondernemer, echter in totaal verschillende vakgebieden. Ward heeft zich na zijn studie in business management vooral gespecialiseerd in verkoop en marketing van media activiteiten, het pimpen van wijken, guerilla marketing stunts en het plaatsen van reclame op gebouwen. Mischa’s studie, achtergrond en ondernemerservaring in media, muziek en web management liggen aan de basis van de innovatieve Boykeys producten en technologie. Hij was in het verleden voornamelijk werkzaam in de foto- en videografie, web/content, service en process management voor vastgoed bedrijven, muziek productie, internationaal DJ’en, sound design en het runnen van zijn platenlabel Scientific Records. In 2014 hebben zij de handen ineengeslagen en Boykeys opgericht met als doel de vastgoed wereld te voorzien van innovatieve, professionele en betaalbare media producten en oplossingen. Dat blijkt tot op heden een gouden greep te zijn geweest.

BEKIJK HIER ONS VOLLEDIGE TEAM

ONZE VISIE.

Het toverwoord voor de aankomende decennia binnen de Makelaarswereld is ”belevingsmarketing”. Bij het aanschaffen van een product is belevingsmarketing onlosmakelijk verbonden. Deze trend heeft in de afgelopen 9 jaar flink huisgehouden binnen de Makelaarswereld. Waar nog geen acht jaar geleden de makelaar zelf met een camera en een meetlint door het huis liep, lijkt dat nu haast ondenkbaar.
Boykeys speelt met haar creatieve tentakels in op deze landelijke tendens. Dit heeft zij reeds bewezen door de Fly-through Video in de makelaarswereld te introduceren. In deze video zweeft de kijker door een huis heen, waardoor de klant een digitale rondleiding door het huis ervaart. Dit bleek een zodanig succes, dat bijna alle makelaars in Nederland dit jaar zijn overgestapt op de Fly-through Video.
Boykeys is achter de schermen voortdurend bezig met innovatie. Door de opkomst van o.a. Virtual Reality zullen de innovatieve producten in de aankomende vijf a tien jaar in sneltreinvaart toenemen. Met innovatieve en creatieve producten is Boykeys de concurrentie altijd een stapje voor.

 

Naast hoge kwalitatieve, creatieve en innovatieve producten biedt Boykeys:

 

Voordelige prijzen
Snelle levering
Ontzorging van de makelaar, zodat de makelaar zich kan bezighouden met haar core business

 

Via deze weg is Boykeys ervan overtuigd binnen 1 á 2 jaar een stevige positie in de markt te veroveren.

CONTACTGEGEVENS

 

Adres:

Soetendaallaan 20

3554HS Utrecht

 

E-mail:

info@boykeys.com

 

Telefoon:

Klantenservice:

+31 (0)30 2072037

Planning:

+31 (0)30 2072039

SOCIAL MEDIA

 

Facebook

YouTube