INMETEN & PLATTEGRONDEN

Nauwkeurig en overzichtelijk INGETEKEND.

INMETEN & PLATTEGRONDEN

PRECIES, NAUWKEURIG EN OVERZICHTELIJK.

Wilt u een professionele plattegrond van uw woning voor gebruik op uw website of Funda? Dan bent u bij Boykeys aan het juiste adres! Met professionele tekensoftware kunnen onze tekenspecialisten zowel 2D als 3D plattegronden maken aan de hand van een door u aangeleverde (bouw)tekening. Hierbij staan precisie, nauwkeurigheid en overzichtelijkheid centraal.

Heeft u geen (bouw)tekening? Geen probleem! Wij kunnen ook langskomen en de woning volledig voor u inmeten volgens de NEN 2580 norm. Dit doen wij volgens de BBMI, oftewel de “Branche Brede Meet Instructie”, hetgeen sinds 2010 verplicht is gesteld door NVM, VBO en VastgoedPRO. Om eenduidige oppervlaktebepaling te bewerkstelligen is de NEN 2580 in het leven geroepen, een norm die vloeroppervlakten en inhouden van gebouwen en/of woningen bepaalt. Door het inmeten volgens de NEN 2580 norm krijgt u een inzicht in het aantal vierkante meters van uw woning.

Het inmeten doen wij door een 3D scan te maken van uw woning met speciale LIDAR technologie. Naderhand zetten wij onze metingen dan om in een professionele plattegrond. Indien gewenst kunnen wij daar ook een zogenaamd NEN2580 meetrapport bij leveren. 

FLOORPLAN CHECK TEAM

4 OGEN CONTROLE PRINCIPE.

Boykeys onderscheidt zich van andere medialeveranciers door iedere plattegrond grondig te dubbel-checken door minimaal 2 personen, alvorens deze naar u wordt doorgestuurd. Nadat een fotograaf een woning heeft ingemeten wordt deze bewerkt door ons team in Nepal en wordt er een meetrapport opgesteld. Vervolgens worden deze plattegrond en meetrapport uitvoerig gecheckt door ons “Floorplan Check Team” in Nederland. Daarna wordt het geheel nog een keer dubbel gecheckt door onze meest ervaren checkers. Met dit “4 ogen controle principe” zorgen wij ervoor dat plattegronden en meetrapporten altijd volledig foutloos de deur uit gaan. Boykeys maakt dan ook zelden tot nooit fouten met plattegronden. Indien dit sporadisch wel een keer gebeurt, zorgen wij er uiteraard voor dat er direct een correctie plaatsvindt.

 

PLATTEGRONDEN VOORBEELDEN

ADRES

Schaverijstraat 8A

3534 AS Utrecht

 

TELEFOON

+31 (0)30 2072037

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 67970478

BTW: NL857247645B01

IBAN: NL26RABO0180761609

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden