Boykeys draagt haar steentje bij aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

 

Bij Boykeys Vastgoedpresentaties geloven we dat zakelijk succes hand in hand kan gaan met het maken van een positieve impact op de wereld. Daarom zijn we dankbaar om onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te benadrukken, met een specifieke focus op het ondersteunen van humanitaire initiatieven in Oekraïne.

In een wereld waarin gemeenschappen overal ter wereld geconfronteerd worden met uitdagingen en ontberingen, voelen we een diepe verantwoordelijkheid om bij te dragen aan positieve verandering. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze middelen en inspanningen te richten op het helpen van degenen die het meest hard nodig hebben.

Bij Boykeys Vastgoedpresentaties hebben we besloten om een positief verschil te maken door humanitaire crowdfunding initiatieven in Oekraïne te ondersteunen. Wij werken hierin samen met steunactie.nl. Dit omvat het verstrekken van hulp aan kwetsbare bevolkingsgroepen, het ondersteunen van onderwijs- en gezondheidsprojecten, en het bevorderen van duurzame ontwikkeling in de regio.

Onze betrokkenheid bij MVO weerspiegelt onze kernwaarden en Ubuntu-cultuur. Boykeys streeft naar een positieve wereld waarin medemenselijkheid centraal staat. Samen kunnen de wereld een beetje mooier maken.

Dank u voor uw steun en betrokkenheid.