Inleiding

Een accurate meting is cruciaal voor elke vastgoedtransactie. De BBMI is de standaard in Nederland voor het meten van oppervlaktes en volumes van gebouwen, wat zorgt voor transparantie en vertrouwen tussen kopers en verkopers.

Het belang van BBMI

Deze norm zorgt niet alleen voor duidelijkheid en eerlijkheid bij het vaststellen van de grootte van een pand, maar helpt ook bij het optimaliseren van vastgoedwaarderingen en het voldoen aan wettelijke eisen. Het is een essentiële tool voor makelaars om de waarde van een eigendom nauwkeurig te vertegenwoordigen.

Boykeys’ Expertise op het gebied van de BBMI

Bij Boykeys gebruiken we geavanceerde technologieën en volgen we strikte procedures om te zorgen dat elke meting conform de BBMI (Branchbrede Meetinstructie) wordt uitgevoerd. Dit verzekert makelaars en hun klanten van precisie en betrouwbaarheid in onze rapportages.

Voordelen voor Makelaars

Makelaars die gebruik maken van BBMI gecertificeerde metingen kunnen zich onderscheiden in de markt als betrouwbare professionals die nauwkeurigheid garanderen. Dit is bijzonder waardevol in competitieve markten zoals Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag.