Op Funda, de toonaangevende vastgoedwebsite in Nederland, kan het hebben van een professionele plattegrond een doorslaggevende factor zijn om de aandacht van kopers te trekken. De voordelen van plattegronden op Funda zijn duidelijk: ze maken een woning aantrekkelijker en geven kopers vertrouwen in de juistheid van de informatie.

Voordelen van Professionele Plattegronden

Professionele plattegronden maken een woning niet alleen visueel aantrekkelijker, maar vergroten ook het vertrouwen in de juistheid van de informatie, wat essentieel is voor potentiële kopers. Ze bieden een helder en gedetailleerd overzicht van de indeling en afmetingen van een woning, waardoor kopers een betere indruk krijgen van de ruimte. De voordelen van plattegronden op Funda kunnen dus niet worden onderschat.

Boykeys’ Aanpak

Bij Boykeys zorgen we ervoor dat elke plattegrond niet alleen nauwkeurig is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor uw woningen opvallen op platforms zoals Funda. Boykeys onderscheidt zich van andere medialeveranciers door iedere plattegrond grondig te dubbel-checken door minimaal 2 personen, alvorens deze naar u wordt doorgestuurd. Nadat een fotograaf een woning heeft ingemeten, wordt deze bewerkt door ons team in Nepal en wordt er een meetrapport opgesteld. Vervolgens worden deze plattegrond en het meetrapport uitvoerig gecheckt door ons “Floorplan Check Team” in Nederland. Daarna wordt het geheel nog een keer dubbel gecheckt door onze meest ervaren checkers. Met dit “vier ogen controle principe” zorgen wij ervoor dat plattegronden en meetrapporten altijd volledig foutloos de deur uit gaan. Boykeys maakt dan ook zelden tot nooit fouten met plattegronden. Indien dit sporadisch wel een keer gebeurt, zorgen wij er uiteraard voor dat er direct een correctie plaatsvindt.

Voordelen voor Makelaars

Makelaars profiteren van snellere verkoopprocessen en een grotere aantrekkingskracht bij kopers, wat direct bijdraagt aan een verbeterde reputatie en verkoopresultaten. Professionele plattegronden onderscheiden uw aanbod van dat van concurrenten en verhogen de kans op succesvolle transacties. De voordelen van plattegronden op Funda zijn dus niet alleen voor kopers, maar ook voor makelaars zeer waardevol.

Bij Boykeys begrijpen we dat een goede eerste indruk cruciaal is in de vastgoedmarkt. Laat ons u helpen uw woningen op de best mogelijke manier te presenteren.