DRONE

FOTO & VIDEO VANUIT EEN HOOGTE PERSPECTIEF

DRONE FOTO & VIDEO

FOTO & VIDEO VANUIT EEN HOOGTE PERSPECTIEF.

Er zijn veel voordelen aan het toevoegen van een drone video en drone foto’s aan uw vastgoedpresentatiepakket. Deze techniek toont niet alleen het pand vanuit een uniek perspectief, maar het is ook de beste manier om de omgeving, nabijheid van voorzieningen, achtertuinen en de hele buurt te laten zien. Het voegt een ander niveau van marketingpotentieel toe dat vastgoedfoto’s simpelweg niet kunnen bieden, wat resulteert in een snellere verkoop.

Boykeys heeft een team van getrainde drone-piloten die u kunnen voorzien van professionele drone video’s. Uiteraard worden de video’s ondersteund door ontspannende en unieke muziek van onze muzikale partner Scientific Records.

DRONE REGELGEVING

RESPECTEER DE NO-FLY ZONES.

Sinds januari 2021 is de regelgeving voor drones in de hele EU gestandaardiseerd, waardoor het gemakkelijker wordt om commercieel te vliegen. Desalniettemin zijn er nog steeds veel zogenaamde “no-fly zones”, d.w.z. plekken in het land waarbij het vliegen met drones verboden is. Dit is vooral het geval in de buurt van vliegvelden. Bij iedere drone-shoot aanvraag zullen wij daarom ook altijd eerst controleren of we mogen vliegen op de door u aangegeven locatie. Indien dit niet is toegestaan dan kunnen wij hier helaas niets aan doen en zullen we de regels moeten respecteren. 

DRONE VIDEO VOORBEELDEN

ADRES

Wolvenplein 27

3512 CK Utrecht

The Netherlands

 

TELEFOON

Planning: 030 2072039

Klantenservice: 030 2072037

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 67970478

BTW: NL857247645B01

IBAN: NL26RABO0180761609

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden