INTERIOR & EXTERIOR RESTYLE

GEEF JE WONING EEN DIGITALE MAKE-OVER.

INTERIOR & EXTERIOR RESTYLE

GEEF JE WONING EEN DIGITALE MAKE-OVER.

Met een digital restyle heeft u de mogelijkheid om iedere ruimte naar keuze een digitale make-over te geven. Hiermee kunt u een potentiele koper een andere blik geven op de mogelijkheden van het pand. Dit is met name handig voor leegstaande (nieuwbouw) panden of verouderde woningen, die op het eerste oog vaak niet heel aantrekkelijk overkomen op normale foto’s. Wij kunnen op basis van de foto’s (en/of plattegrond) iedere ruimte naar keuze voorzien van een nieuwe, frisse “look”. Hiermee kunt u potentiele kopers laten zien hoe het pand er in potentie uit zou kunnen zien.

Bij Boykeys kunt u kiezen uit diverse restyle stijlen, van “industrieel” tot “modern” tot “scandinavisch”, etc. Ook kunt u kiezen wat voor type vloer u in de restyle wilt hebben, welk type keuken, enz.

Naast “interior restyles“, waarbij we het interieur van een ruimte onder handen nemen, kunt u bij ons ook een “exterior restyle” laten doen. Dit is een restyle van de buitenkant van een woning, ideaal bijvoorbeeld voor nieuwbouw projectontwikkeling.

 

RESTYLE VOORBEELDEN

ADRES

Schaverijstraat 8A

3534 AS Utrecht

 

TELEFOON

+31 (0)30 2072037

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 67970478

BTW: NL857247645B01

IBAN: NL26RABO0180761609

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden