FLY-THROUGH VIDEO

VOOR EEN uitstekend beeld van UW WONING.

FLY-THROUGH VIDEO

VOOR EEN UITSTEKEND BEELD VAN UW WONING.

In 2014 ontwikkelde Boykeys de inmiddels alom bekende vastgoed fly-through video, die sindsdien enorm succesvol is geworden bij makelaarskantoren over de hele wereld. Met alleen foto’s is het moeilijk om de algehele indeling van een huis te begrijpen. Onze fly-through video biedt een compleet overzicht, zodat je precies kunt zien hoe een huis is opgebouwd.

In het huidige internetklimaat is video een van de krachtigste tools die er zijn voor vastgoedmarketing. Hier zijn enkele statistieken:
– Makelaars die vastgoedvideo’s gebruiken groeien 49% sneller
– Sociale video genereert 1200% meer shares dan tekst en afbeeldingen samen
– YouTube heeft ongeveer 1 miljard gebruikers, bijna 1/3 van het internet
– 500 miljoen mensen bekijken elke dag video’s via Facebook
– 45% van de mensen kijkt meer dan een uur per week naar Facebook, Instagram- of YouTube-video’s

UNIEKE SAMENWERKING MET INTERNATIONAAL PLATENLABEL

VOOR DE ULTIEME ONTSPANNEN SFEER.

Boykeys heeft een nauw samenwerkingsverband met het alom bekende en internationaal geprezen platenlabel Scientific Records, inclusief haar sublabels Skylab Recordings en Deep Science Recordings. Dit zorgt ervoor dat wij niet de standaard, saaie copyright-vrije "stock muziek" gebruiken op de achtergrond van onze woningvideo's, zoals veel van onze concurrenten dat bijvoorbeeld doen. Door deze samenwerking kunnen wij gebruik maken van speciaal geproduceerde tracks, gemaakt door een groot arsenaal aan gelouterde internationale top-artiesten met miljoenen plays op streaming platforms zoals Spotify, Apple Music, YouTube, etc. Deze artiesten zijn o.a. ook bekend van muziek releases op platenlabels als Cafe Del Mar, Hospital Records, Arjunadeep, etc. De muziek die wij gebruiken bestaat vooral uit genres als downtempo, chillout, deep house, chillstep en meer. Dit zorgt voor een unieke en ontspannen achtergrond sfeer in onze woningvideo's. Uiteraard kunt u ook uw eigen muziek gebruiken indien u dat wilt.

VIDEO SFEERIMPRESSIE

ADRES

Schaverijstraat 8A

3534 AS Utrecht

 

TELEFOON

+31 (0)30 2072037

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 67970478

BTW: NL857247645B01

IBAN: NL26RABO0180761609

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden