FOTOGRAFIE.

Maak een goede eerste indruk.

GEEF DE BEST MOGELIJKE INDRUK.

Als u uw huis of appartement gaat verhuren of verkopen, wilt u potentiële klanten de best mogelijke eerste indruk van de woning geven. Professionele, kwalitatief hoogstaande foto’s zijn hierbij essentieel. Klanten beslissen vaak in een split second of een bepaalde woning voor hen interessant is of niet. Goede foto’s spelen een cruciale rol in de beslissing van een klant om u te contacteren voor een bezichtiging met intentie tot aankoop. Tegelijkertijd wilt u een duidelijk en realistisch beeld geven van hoe de woning er uitziet om eventuele teleurstellingen bij een bezichtiging te voorkomen. Bij Boykeys begrijpen wij de balans tussen deze belangrijke factoren.

Onze fotografen zijn stuk voor stuk hoog opgeleid, in het bezit van de nieuwste apparatuur en beheersen woningfotografie tot in de puntjes. Door bij het bewerkingsproces meerdere foto’s over elkaar heen te leggen zijn wij in staat het fijnste detail in een ruimte naar voren te brengen, hetgeen resulteert in foto’s met een hoog dynamisch bereik waarbij de kijker niets ontgaat en hij/zij de perfecte indruk krijgt van de ruimte.

 

Boykeys doet tevens niet moeilijk over het aantal foto’s dat wij nemen van een huis. Een fotoshoot is klaar wanneer hij klaar is en wanneer elke ruimte er goed op staat. Of dit nou 15 foto’s betekent bij kleine appartementen of 50 foto’s bij grote villa’s, wij gaan door tot dat alles erop staat en de klant tevreden is!

FOTO IMPRESSIE.

CONTACTGEGEVENS

 

Adres:

Soetendaallaan 20

3554HS Utrecht

 

E-mail:

info@boykeys.com

 

Telefoon:

Klantenservice:

+31 (0)30 2072037

Planning:

+31 (0)30 2072039

SOCIAL MEDIA

 

Facebook

YouTube