Korenmolen 19 Noord-Scharwoude

Makelaardijck

OMSCHRIJVING

Korenmolen 19 Noord-Scharwoude

Aan de uiterste buitenrand van het dorp, mogen wij deze zeer netjes bewoonde en hoogwaardig afgewerkte eengezinswoning te koop aanbieden. Deze uitgebouwde tussenwoning is op de bovenetage recent nog gestuukt en de woonkamer is voorzien van een geborstelde, Franse eikenhouten vloer. De woning heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zonnige zuidwesten met een heerlijk jacuzzi bad. Zet zomers de openslaande terrasdeuren open en de woonkamer voelt dubbel zo groot! Hoe heerlijk is dat! Een bijkomend voordeel is dat u hier geen directe achterburen heeft, en dus lekker vrij en privé zit. Verder beschikt de woning over een moderne open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een grote zolderkamer (mogelijk vierde slaapkamer) en over een grote berging welke voorzien is van elektriciteit.

Noord-Scharnewoude is een prettige woonomgeving waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar u zich snel thuis zult voelen. Alle dagelijkse voorzieningen – denk aan scholen, kinderopvang, supermarkten, andere winkels, openbaar vervoer, etc. – zijn op loopafstand in het dorp aanwezig.

De woning is ideaal voor een druk gezin dat graag alle voorzieningen lekker dichtbij heeft, maar ook rustig en landelijk wil wonen in een mooie en groene omgeving.

Over de ligging en de buurt:

De woning is gelegen aan een ruim opgezette en rustige straat in Noord-Scharnewoude. De buurt is erg betrokken en kindvriendelijk. Noord-Scharnewoude is een prettig dorp om te wonen en voorziet u van al uw dagelijkse voorzieningen. Zo zijn op loopafstand in het dorp o.a. aanwezig: meerdere basisscholen, kinderopvang, supermarkten, winkels, drogisterijen, een huisartsenpraktijk, sportverenigingen en horecagelegenheden. Liever even de rust en stilte opzoeken? Aangezien u hier aan de rand van het dorp woont, wandelt of fietst u ook zo het uitgestrekte polderlandschap in waar u kunt genieten van prachtige vergezichten. Er zijn meerdere bushaltes in het dorp aanwezig en met de auto rijdt u gemakkelijk en snel de uitvalswegen richting Heerhugowaard, Alkmaar of Schagen op.

Indeling van de woning:

Begane grond:

Via de betegelde voortuin bereiken we de voordeur van de woning.

Achter de voordeur vinden we de entree met garderobe, meterkast, gastentoilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de royale woonkamer met open keuken.

De woonkamer is tuingericht, geniet van lekker veel lichtinval en is afgewerkt met een geborstelde, Franse eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden. Via openslaande terrasdeuren is er toegang tot de achtertuin en tevens is er aan de tuinzijde een handige extra hal met een achterdeur en de aansluitingen voor de witgoedopstelling aanwezig.

De moderne, L-vormige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:

Via de trap in de hal, bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn van een goed formaat en keurig afgewerkt met een laminaatvloer.

De nette en complete badkamer beschikt over een tweede toilet, een wastafel en een inloopdouche.

Tweede verdieping:

Via de vaste trap op de eerste verdieping, bereiken we de ruime tweede verdieping met grote, open zolderkamer. De kamer kan bijvoorbeeld als vierde slaapkamer, als logeerkamer, thuiswerkplek of hobbykamer dienen. Er is hier tevens slim gebruik gemaakt van de ruimte onder het schuine dak, waar veel bergruimte achter knieschotten aanwezig is.

Tuin:

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een ruim betegeld terras, een grasveld, een degelijke schutting, een grote berging met elektriciteit en over een heerlijke jacuzzi. Omdat de tuin geen directe achterburen heeft, zit u hier heerlijk rustig en beschut!

Parkeren:

Er is parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning:

  • Ruime en tiptop verzorgde eengezinswoning
  • Tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping + een grote zolderkamer die kan dienen als 4e slaapkamer
  • Zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met jacuzzi
  • Bovenetage is recent nog gestuukt
  • Rustige en kindvriendelijke buurt aan de rand van het dorp
  • Gunstige ligging nabij alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en winkels
  • Energielabel: C
  • Volledig eigendom

VIDEO

MATTERPORT 360 VIRTUAL TOUR

PLATTEGRONDEN

ADRES

Wolvenplein 27

3512 CK Utrecht

The Netherlands

 

TELEFOON

+31 (0)30 2072037

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 67970478

BTW: NL857247645B01

IBAN: NL26RABO0180761609

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden